۱۳۹۱ بهمن ۲۷, جمعه

افسردگی شایع‌ترین بیماری درمیان دختران در ایران

ارسال کننده : خانم زهره کفایت حقیقی 
مهر : رئیس مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان (محمد تقی حسن زاده) در گفتگو یی با بیان این مطلب گفت: در تحقیقات انجام شده میان دو هزار و ۵۰۶ جوان به عنوان جامعه آماری که ۶۰۶ نفر از این افراد در مقطع پیش دانشگاهی و مابقی دانشجو بوده‌اند، عوامل مختلف اختلال روانی در میان نسل جوان بررسی شد. 

وی افزود: عوامل اختلال روانی جوانان شامل ترس از بیماری، افسردگی، وسواس اجباری، اضطراب، خصومت و پرخاشگری، شکایت جسمانی، روان پریشی و حساسیت در روابط متقابل است که در این تحقیق از جوانان جامعه آماری سوال شد.
به گفته وی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که افسردگی شایع‌ترین اختلال روانی در میان نسل جوان کشور است و سهم جوانان در این بیماری به ۱/۳ درصد می‌رسد. 
رئیس مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: سایر اختلالات روانی در میان نسل جوان به ترتیب شامل خصومت و پرخاشگری ۲. ۹ درصد، تفکر پارانوییدی (اختلال شخصیت بدگمانی) ۲. ۷ درصد، وسواس ۲. ۴ درصد، اضطراب ۲ درصد، شکایت جسمانی ۲ درصد، حساسیت در روابط متقابل ۱. ۹ درصد، روان پریشی ۱. ۲ درصد و ترس ۹ صدم درصد است.
وی درباره اینکه افسردگی در میان زنان بیشتر است یا مردان، گفت: براساس جامعه آماری افسردگی در دختران بیشتر از پسران است و در پسران اختلال تفکر پارانوییدی بیشتر از دختران است.
وی با بیان اینکه تفکر معناداری در این تحقیق بین جنس مذکر و مونث دیده نمی‌شود، درباره راهکارهای پیشنهادی برای کاهش این اختلالات در میان نسل جوان توضیح داد: تمامی این اختلالات ریشه در آسیب‌های اجماعی دارد.
این مقام مسوول در وزارت جوانان تصریح کرد: حمایت از جوانان هم از سوی مسوولان و هم از سوی خانواده، واگذاری مسوولیت به جوانان، حل کردن مشکل اشتغال و احساس مفید جوانان در جامعه، تقویت نگرش مثبت اندیشی نسبت به جوانان از جمله راهکارهای کاهش این اختلالات در میان نسل جوان است.

http://www.iran-emrooz.net/news/index.php/news2/44018/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر